fbpx

Понад 170 спортсменів взяли участь у чемпіонаті міста з таеквон-до

Спорт 04:33, 30.09, 2015

З п'ятниці по суботу, 25-26 вересня, в муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі відбувся чемпіонат Івано-Франківська з таеквон-до (ІТФ).

Організаторами змагань виступили комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківський обласний осередок "Всеукраїнський Союз Таеквон-До", пише Sport.if.

1

У змаганнях взяли участь 176 спортсменів з 8 клубів міста. Змагання проходили в двох розділах: таеквон-до спаринг (масогі) і формальні вправи (туль). Також спортсмени були поділені на два дивізіони: дивізіон А (спортсмени від зеленого поясу і вище) і дивізіон Б (білий-жовтий пояс, початківці).

Як зазначають організатори, рівень і конкуренція були на високому рівні, особливо серед юніорів і дорослих. Зазначимо, що участь у змаганнях брали три чемпіони світу – Іван Грищук, Віталій Соловей та Данило Демчишин, а також багато призерів змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів.

2

На урочистому відкритті чемпіонату був присутній міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та голова комітету фізичної культури і спорту Віталій Матешко. Вихованці заслуженого тренера України Олега Солов'я підготували видовищні показові виступи, в яких продемонстрували всю красу таеквон-до.

Загальнокомандні місця розподілились наступним чином:

1 місце, СК "Лідер" (ДЮСШ №1)

2 місце, СК "Легіон"

3 місце, СК "Боєць" (ДЮСШ №1).

Уже за тиждень івано-франківські таеквондисти візьмуть участь у міжнародному турнірі класу А в Угорщині.

3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: