fbpx

"Попри постійні перешкоджання міської влади Івано-Франківський аеропорт розвивається", – Петро Осипенко

Суспільство 18:11, 31.03, 2016

Попри постійні перешкоджання міської влади Івано-Франківський аеропорт розвивається. Про це директор міжнародного Івано-Франківського аеропорту Петро Осипенко заявив під час прес-конференції з нагоди відкриття щоденних рейсів "Івано-Франківськ – Стамбул".

"Попри постійні перешкоджання міської влади аеропорт збережений та розвивається. Наша наполеглива робота щодо залучення партнерів дала ще один результат  авіакомпанія "Turkish Airlines" розпочинає щоденні польоти з Івано-Франківська", – сказав Осипенко.

Крім того, він наголосив, що аеропорт незабаром має стати основним авіаційним хабом Західної України.

"Хочу нагадати, що Івано-Франківський аеропорт, завдячуючи Скорзонері та Буковелю, є одним з двох недотаційних в Україні. Зараз з нього здійснюють свої регулярні рейси авіакомпанії МАУ та Дніпроавіа. Робота з пошуку партнерів авіакомпаній для аеропорту буде продовжуватись. Ми поставили собі мету – стати основним авіаційним хабом Західної України. Ми впевнено йдемо до цієї мети", – зазначив Осипенко.

Зауважимо, що ТзОВ "Скорзонера", яке є власником курорту Буковель та концесіонером Івано-Франківського аеропорту, проводить системну роботу із залучення авіакомпаній для відкриття рейсів з аеропорту, пише "Фіртка".

Щороку керівництво компанії звертається до провідних авіакомпаній, які працюють в Україні, з пропозиціями найвигіднішої співпраці та найнижчих в Україні цін за обслуговування в аеропортах.

До слова, те що Івано-Франківський аеропорт зберіг статус міжнародного, є виключно заслугою ТК "Буковель", який не лише зберіг аеропорт від розвалу, як це сталося з багатьма подібними аеропортами України, але й постійно за власні кошти інвестує в аеропорт десятки мільйонів гривень, оновлює навігаційне та інше обладнання аеропорту.

При цьому концесіонери зазначають, що жодної підтримки від влади вони не отримують, а лише відчувають спротив деяких політичних сил своїй роботі.

Нагадаємо, вчора в міжнародному аеропорту Івано-Франківська відбулась офіційна церемонія відкриття регулярних рейсів Turkish Airlines за маршрутом Стамбул – Івано-Франківськ Turkish Airlines Стамбул.

Сьомий напрямок Turkish Airlines в Україні  Івано-Франківськ.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: