fbpx

Поранений в зоні АТО Олег Івахнюк сьогодні летить на лікування в Іспанію

Суспільство 17:42, 07.10, 2015

Пораненому бійцю з Калуша Олегу Івахнюку відкрили іспанську візу. І вже сьогодні воїн відправиться на лікування в одну з кращих клінік Європи.

Про це у мережі Фейсбук повідомляє волонтер Єлизавета Масляк.

"Остання ніч в Україні! Квитки на руках. Нам вдалось зробити неможливе. Олег Івахнюк готується до лікування в Іспанії", – написала Єлизавета.

Волонтерка також відзначила, що зібраних коштів на лікування Олега вистачить тільки на два тижні. Тому потрібно продовжувати збір коштів.

"Головна проблема – коштиє тільки на перші два тижні. Родина просить підтримки. Допоможемо стати на ноги!Це була справжня командна робота його мами та брата Андрія та всіх, хто допоміг… Попереду великий шлях", – йдеться у повідомленні.

Картка Привату: Івахнюк Олег Петрович: 4149 4978 0992 1416.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лікування прикарпатського воїна АТО візьметься кращий лікар НАТО

Нагадаємо, 29-річний Олег Івахнюк зазнав поранення 18 липня 2014 року під час визволення Попасної. На околиці міста його загін потрапив у засідку. Того дня загинули 4, були поранені ще 14 побратимів Олега. Усіх, попри щільний вогонь ворога, вдалося винести з поля бою.

Три кулі увійшли у стегно бійця. 24 липня Олега привезли до Харківського військового шпиталю. Операція тривала три години. Відтоді розпочалась історія боротьби за життя та здоров'я бійця. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: