fbpx

Порошенко призначив голову Городенківської РДА

Суспільство 11:13, 30.06, 2017

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення Романа Жичицького головою Городенківської районної державної адміністрації.

Роман Жичицький приступить до роботи на посаді голови Городенківської РДА 7 липня. 

В указі також йдеться, що Жичицький призначений на посаду зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства.

Нагадаємо, розпорядженням Президента України від 28 квітня 2017 року №95/2017-рп оголошено конкурс на зайняття вакантних посад шести голів районних державних адміністрацій, серед яких посада голови Городенківської РДА.

Ця посада була вакантна з 21 квітня цього року, відколи попередній голова РДА Богдан Кобилянський був призначений на посаду заступника голови обласної державної адміністрації.

У 2014 році, коли голова облдержадміністрації Олег Гончарук задекларував проведення громадських слухань щодо призначення голів районних державних адміністрацій, Роман Жичицький хотів очолити Верховинську РДА. На громадських слуханнях він повідомив, що нещодавно очолив районну організацію партії "Блоку Петра Порошенка", яку очолює досі. Також зізнався, що має комуністичне минуле.

До призначення головою Городенківської РДА Роман Жичицький працював там на посаді першого заступника голови. Окрім того, він є депутатом Верховинської районної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: