fbpx

Тут вчитимуться майстерності майбутні чемпіони Європи і світу, – Порошенко відкрив стадіон в Івано-Франківську

Суспільство 15:24, 29.09, 2017

Сьогодні Президент України Петро Порошенко у рамках робочого візиту на Прикарпаття відкрив стадіон зі штучним покриттям поблизу стадіону "Рух" в Івано-Франківську.

Сьогодні Президент взяв участь у відкритті автомобільного моста через річку Бистриця Солотвинська поблизу села Драгомирчани, будівництво якого тривало майже 10 років. Після цього Петро Порошенко виголосив урочисту промову на відкритті заводу німецької компанії Leoni в Коломиї

Як писав КУРС, у 2015 році Президент України Петро Порошенко урочисто заклав капсулу під будівництво цього футбольного стадіону, який він відкрив сьогодні.

"Майже два роки тому мені випала велика честь взяти участь у церемонії початку будівництва футбольного стадіону із штучним покриттям, який зводиться за програмою УЄФА "Хет-Трік" тут, в Івано-Франківську. Тому мені дуже приємно бути сьогодні серед вас і відкривати сучасний стадіон для дитячо-юнацького та аматорського футболу. Тепер Прикарпаття матиме один із найкращих стадіонів в Україні. Радію, що тут вчитимуться майстерності майбутні чемпіони Європи і світу", – сказав Порошенко.

Він також зазначив, що незабаром в Україні відкриють завод, на якому вироблятимуть покриття для футбольних полів зі штучним покриттям. Після вітального слова президент відзначив юних футболістів медалями за здобуті перемоги в турнірі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: