fbpx

Порошенко високо відзначив ремонт доріг в Івано-Франківській області у 2016 році

Суспільство 14:13, 14.01, 2017

Президент України Петро Порошенко, перебуваючи з робочим візитом на Одещині, високо відзначив виконання ремонту доріг в Івано-Франківській області у 2016 році.

Зокрема, оцінюючи якість використання виділених коштів, Петро Порошенко звернув увагу на хорошу роботу керівників Прикарпаття та Львівщини щодо відновлення дорожньої інфраструктури, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
У свою чергу народний депутат України Михайло Довбенко розповів про причини такого результату.

"Як депутат, обраний на Івано-Франківщині, можу порівняти ситуацію в нашій та Одеській областях. Я знаю, як цим питанням займається Олег Гончарук, як проводяться тендерні закупівлі, – зазначив Михайло Довбенко. – Очільник Прикарпаття щоденно починає роботу з розгляду ситуації по кожній ділянці, підсумовуються результати за день, тиждень, місяць".

За словами народного обранця, саме особистий контроль цього процесу головою облдержадміністрації уже протягом більш ніж двох років дає хороший результат.

Нагадаємо, на початку грудня 2016 року Президент був на Франківщині проїздом, але встиг оглянути відремонтовану автотрасу національного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці на ділянці поблизу села Марківці Тисменицького району. У Марківцях з цього приводу зібрали близько сотні дорожників. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: