fbpx

Потерпілі в аварії на вулиці Івасюка в Івано-Франківську стверджують, що на них тиснуть

Суспільство 15:56, 23.11, 2014

Резонансна ДТП на вулиці Івасюка в Івано-Франківську, під час якої увечері 21 листопада було розбито чотири автомобілі, набуває розголосу.

Один із водіїв, який у той вечір телефонував додому і говорив, що "ще трошки і вже міг би бути похорон", зателефонував до "Галицького кореспондента". Він повідомив, що йому погрожують.

"Я отримав перший удар. Пішли чутки, що я винен. Мені подзвонили і сказали, що компенсують гроші за розбиті машини, але справа обертається в інший бік. Ніхто не дзвонить, ніхто нічого не говорить, а вже хлопці знають, що я нібито їхав, пересікав лінію, і він на мене напав. Такого й близько не було. Він вдарив мою машину, а опісля  ще дві. Мені погрожували вже, приїхали і погрожували. Я хочу, аби люди все знали, люде все бачили! А вони хочуть щось інакше… Мене попередили, що коли я щось скажу, біда буде. Та мені вже 53 роки, я де буду з малолєтками битись?!" – обурюється потерпілий водій.

Нагадаємо, 21 листопада після восьмої години вечора на вулиці Івасюка сталася резонансна ДТП. Зі сторони перехрестя вулиць Стуса-Івасюка на великій швидкості на червоне світло світлофора раптом виїхав легковик "Мерседес-Бенц". Порушник в'їхав у кілька автомобілів, що саме паркувалися. Пошкоджено чотири автомобілі. На щастя, обійшлося без жертв, один з водіїв отримав перелом ребра. Винуватець з місця пригоди втік, поикнувши розбите авто. Чоловіка досі не може розшукати міліція. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: