fbpx

Працівникам калуського підприємства загрожує до п’яти років тюрми за крадіжки шпалер

Суспільство 19:45, 22.07, 2016

За словами представника приватного підприємства, у крадіжках шпалер, які тривали протягом кількох місяців, він підозрює своїх працівників. Наразі нарахували збитків на загальну суму 10 838 гривень.

До Калуського відділу поліції звернувся власник одного із місцевих підприємств із заявою про крадіжку шпалер. Чоловік розповів, що у злодіяннях підозрює власних працівників, які тривалий час крали рулони шпалер. Спочатку ховали викрадене на території підприємства, а пізніше вечері, коли за їхніми діями ніхто не спостерігав, виносили за межі території, інформує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

В ході проведення слідчих (розшукових) дій правоохоронці отримали ґрунтовні докази підтвердження підозр власника. Особи зловмисників встановлено. Ними виявились 45 та 38-річні працівники цього підприємства.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: