fbpx

Працівники карного розшуку Прикарпаття відзначили професійне свято. ФОТО

Суспільство 21:41, 19.04, 2017

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 98-ї річниці створення карного розшуку.

Урочистості розпочав заступник начальника управління – начальник кримінальної поліції Ігор Баб’юк. Він відзначив, що від професійності дій оперативних працівників залежить розкриття злочинів та авторитет поліції в цілому, подякував ветеранам за їх багаторічну службу та досвід, який вони передають нинішньому поколінню розшуківців, побажав працівникам сумлінного та добросовісного виконання обов’язків та наснаги у боротьбі зі злочинністю. 

У привітальному слові начальник управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області Роман Чекмарьов висловив слова подяки оперативному складу прикарпатської поліції, завдяки роботі якого вдалося розкрити чимало злочинів, адже саме люди в погонах покликані захищати права, свободи, законні інтереси громадян і найцінніше – людське життя. 

Найкращих працівників карного розшуку прикарпатської поліції було заохочено грамотами МВС України та подяками начальника ГУНП в області, а заступникові начальника Тисменицького відділу поліції Ігореві Струтинському присвоїли чергове спеціальне звання – підполковника поліції та вручили погони. 
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: