fbpx

Працівники податкових інспекцій Івано-Франківщини взяли участь в благодійній ініціативі "Поранені SOS"

Суспільство 09:38, 26.11, 2014

Податківці придбали 94 роботи відомого прикарпатського фотографа та перерахували майже 10 тисяч гривень дітям, чиї батьки беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

Про це КУРСу повідомили в прес-службі ДФС в області.

За словами ініціатора благодійної акції Наталії Сербин, на аукціон виставлено фотороботи Кирила Крицуна з Івано-Франківська, який багато подорожує і зараз проживає в Гані, Західна Африка. Світлини фотографа – це унікальні моменти з життя континенту.

Кожен лот присвяченій одній дитині, батьки якої є учасниками АТО, а кошти, виручені під час аукціону, підуть на допомогу цій родині. Учасники аукціону отримали фотографії від автора і пам’ятну відзнаку від "Поранені SOS".

Працівники фіскальних органів Івано-Франківщини не вперше беруть участь у подібних заходах. Зокрема, податківці і митники із свого одноденного заробітку перерахували на допомогу українській армії більше 80 тис. гривень.

Так само долучились до підтримки захисників на Сході України ветерани податкової служби області, які за сприяння Громадської організації "Промінь ІФ" закупили та передали бійцям в зону АТО п'ять "буржуйок".

Крім того, деякі податкові інспекції прийняли рішення власні профспілкові внески, які планувалося використати на новорічні подарунки, спрямувати на допомогу учасникам АТО та їх сім’ям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: