fbpx

Працівники Приватбанку у тролейбусах навчать франківців розраховуватися за проїзд смартфоном. ФОТО

Суспільство 11:14, 11.09, 2017

Протягом вересня, щоп’ятниці, працівники ПриватБанку будуть кататися у тролейбусах та особисто навчати пасажирів сплачувати за проїзд з допомогою смартфона.

В Івано-Франківську вже півроку як встановлена система оплати проїзду смартфоном у всіх тролейбусах міста. Однак містяни рідко нею користуються. Тож Приватбанк вирішив висадити свій "десант" у франківські тролейбуси. Працівники банку покажуть пасажирам "Електроавтотрансу", як оплачувати проїзд за лічені секунди.

Для користування потрібно завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 від Приватбанку та відсканувати QR-код, що зображено на спеціальних стікерах у тролейбусах. Під час поїздки оплачений квиток потрібно пред’явити кондукторові чи контролеру.

Також до 31 грудня в Івано-Франківську та інших містах України триває акція "Катаємо безкоштовно" від Приватбанку. Стати її учасниками можуть усі клієнти ПриватБанку – власники карток Mastercard. Кожному, хто протягом дня оплатить два і більше тролейбусних квитки за допомогою QR-коду, Приватбанк поверне кошти за другий квиток (гроші надійдуть на картку Mastercard, з якої була здійснена оплата).

За день можна розраховувати тільки на один безкоштовний проїзд, але за весь період акції буде надаватись необмежена кількість акційних квитків.

З офіційними правилами проведення акції можна ознайомитись на сайті ПриватБанку в розділі "Акції" або скориставшись безкоштовним номером 3700.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: