fbpx

Правоохоронці розшукують двох верховинців, які втекли з військових частин

Суспільство 07:58, 16.11, 2016

На початок жовтня 2016 року у розшуку перебувало 9130 військовослужбовців. Протягом жовтня 2016 року розшукано 658 військовослужбовців.

Серед розшукуваних військовослужбовців є двоє мешканців Верховинщини.

У ЗСУ з метою профілактики самовільного залишення частини здійснюються комплексні та цільові заходи. 

"На превеликий жаль та сором, двоє наших земляків – Павлюк Володимир і Палійчук Микола з Кривопілля є тими, кого розшукують за вчинення злочину, а саме самовільне залишення військової частини. Неприємно звертатись до їхніх рідних, друзів, сусідів саме з цього приводу, однак… Шановні верховинці! Не будемо байдужими, спрямуйте хлопців на праведний шлях, поправте добрим словом або і вчинком їх хибний крок, поки не дуже пізно, поки хлопці ще молоді, поки сором ще не відвертає очі їх батьків, поки людська зневага не вигнала їх з рідного раю, а страх перед покаранням за скоєний злочин не зробив з них… утікачів, без сім’ї, без друзів, без Батьківщини", – йдеться у повідомленні Верховинської РДА.

Самовільне залишення частини застосовується при відсутності військовослужбовця без поважних причин понад три доби, і покарання за такий злочин залежить від часу відсутності – це від ста неоподатковуваних мінімумів до позбавлення волі терміном до 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: