fbpx

Правоохоронці затримали грабіжника, який викрав жіночу сумку із 40 тисячами гривень. ФОТО

Суспільство 15:27, 25.02, 2017

Вчора ввечері близько 22 години із автомобіля "Тойота", залишеного у дворі будинку на одній із вулиць Калуша, зловмисник викрав жіночу сумку, в якій знаходилося 40 тисяч гривень, дороговартісний мобільний телефон та інші особисті речі потерпілої.

Оперативні працівники натрапили на слід зловмисників. Після крадіжки злодії винайняли таксі та вирушили з Калуша до обласного центру, де шляхом блокування руху зупинили транспортний засіб та затримали одного із фігурантів злочину. Ним виявився житель Калуша, раніше судимий за вчинення майнових злочинів, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції області.

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Крім того, оперативники пізніше затримали іще двох його спільників, підозрюваних у причетності до серії грабунків та крадіжок мобільних телефонів, золотих виробів, грошей, банківських карток та інших речей. Зараз щодо них проводяться слідчі дії та будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Розпочато та проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: