fbpx

Правоохоронці з'ясували, що львівські перевізники не мають стосунку до сміття на Івано-Франківщині

Суспільство 16:56, 06.07, 2017

В ході розслідування випадку зсипання сміття в Івано-Франківській області Львівська ОДА у співпраці з представниками влади та правоохоронцями Прикарпаття з'ясували, що перевізники, які працюють у Львові, стосунку до цього інциденту не мають.

Вже з’ясовано, якою машиною вивозили сміття та ім’я її власника, але ці дані поки не розголошуються до закінчення слідства, під час брифінгу заявив заступник директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Тарас Зозуля.

"Ми розмовляли з перевізниками, які запевняють, що вони до висипаного поза звалищами сміття на території Івано-Франківської області відношення не мають", – повідомив чиновник.

Також він розповів про те, інформує ЗІК, як просувається слідство цього інциденту:

"Ми зараз активно співпрацюємо у цьому питанні з владою і правоохоронцями з Прикарпаття. У нас вже є інформація про те, яка машина висипала сміття, вже відомий її власник, але поки ведеться розслідування, ми не можемо розголошувати ці дані".

Також Зозуля запевнив, що подібних випадків в інших областях виявлено не було. Зі Львова на цей час, стверджує він, неможливо виїхати зі сміттям, оскільки всі машини реєструються і зважуються.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: