fbpx

"Правий сектор" вимагає звільнити керівника Надвірнянського спецагролісгоспу за "зловживання" п’ятирічної давності

Суспільство 14:58, 25.03, 2016

"Правий сектор" Прикарпаття вимагає звільнення керівника Надвірнянського спецагролісгоспу, в іншому випадку погрожує "вимушеними заходами для наведення справедливості".

Представники "Правого сектору" звернулися до голів Івано-Франківської обласної ради та облдержадміністрації, а також прокуратури Івано-Франківської області з вимогою вжити заходів для звільнення керівника Надвірнянського спецагролісгоспу Іванюка М. І. та притягнути його до відповідальності за незаконну вирубку лісу.

Звернення "Правого сектору" розглянула земельна комісія обласної ради. Підставою для звернення стали результати перевірки Держекоінспекції в області Надвірнянського спецагролісгоспу, яка виявила незаконну вирубку 462,5 кубометрів та нанесення збитків навколишньому середовищу на суму 1768,7 тисяч гривень.

"Бездіяльність правоохоронних органів та органів державної влади щодо вимог нашого звернення вважатиметься покриванням незаконних дій директора Надвірнянського спецагролісгоспу Іванюка М. І., відповідно – громада буде змушена вжити всіх вимушених заходів для наведення справедливості",  йдеться у зверненні.

Директор ОКП "Івано-Франківськоблагроліс" Ігор Шумега відзначив, що перевірка Держекоінспекції проводилася ще у 2010 році. З того часу позвільняли людей, які зловживали службовим становищем.

Шумега також зазначив, що звернення "Правого сектору" є упередженим.

"З "Правим сектором" ми говорили і порозумілися. Ми проаналізуємо ситуацію до кінця",  додав директор облагролісу.

Комісія не змогла прийняти злагодженого рішення щодо звернення. Тому голова комісії Іван Приймак порадив Шумезі прийняти рішення щодо підлеглого на власний розсуд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: