fbpx

"Правий сектор" висунув до парламенту по Калушу 20-річного "Да Вінчі"

Суспільство 13:41, 06.06, 2016

На позачерговому з'їзді політичної партії "Правий сектор" висунули кандидатів на проміжні вибори до Верховної Ради України.

По округу №85 з центром у Калуші ПС висунув Дмитра Коцюбайла, командира першої окремої штурмової роти ДУК "Правий сектор", інформують Вікна.

"Виборчий процес – це важливий допоміжний чинник у справі пропаганди революційних перетворень, і ми його будемо використовувати повною мірою", – йдеться у повідомленні "Правого сектору".

Воїн Добровольчого українського корпусу на псевдо "Да Вінчі" з 18 років бере участь у бойових діях на Донбасі та нині, у свої 20, уже командує фронтовим підрозділом ДУКу.

Прикарпатець стверджує, що потрібно визволяти Донецьк, Луганськ, інші землі. Далі не можна гратись із "перемир’ям".

На окрузі № 85 кадидують до парламенту вже четверо учасників АТО. Окрім "Да Вінчі", Віталій Маліборський, Андріан Волгін та Роман Король (від політичної партії "УНА-УНСО").

Як повідомляв КУРС, Блок Петра Порошенка висунув до Ради на 85-му окрузі Сергія Насалика, брата екс-нардепа, теперішнього міністра енергетики Ігоря Насалика. 

На цьому ж окрузі спробує свої сили до ВРУ ще один брат політика з "голосним прізвищем", щоправда, від УКРОПу – Віктор Шевченко, брат нардепа Олександра Шевченка. 

За перемогу в окрузі № 85 на Прикарпатті від "Свободи" змагатиметься Оксана Тебешевська. 

Від Опозиційного блоку у Калуші балотуватиметься до ВРУ Володимир Клюс.  

Участь у проміжних виборах до Верховної Ради по 85-му виборчому округу візьмуть також: від "Батьківщини" – Ольга Сікора, від "Народного Руху" – Олег Савка. Кандидатом від Радикальної партії буде іти відома волонтерка Анжеліка Яровата.

Нагадаємо, проміжні вибори мають відбутися 17 липня.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: