fbpx

Представники AIESEC презентували студентам ІФНМУ волонтерські можливості за кордоном

Суспільство 09:32, 30.11, 2016

У центральному корпусі Івано-Франківського національного медичного університету представники міжнародної молодіжної організації AIESEC презентували студентам можливості волонтерського стажування за кордоном.

Представники AIESEC розклали у холі університету своєрідний промостіл із прапорами та пам’ятними сувенірами, які франківські активісти привезли з різних куточків світу. Всі зацікавлені отримали інформацію про проекти, які нині провадить ця організація, та необхідні контактні дані, інформує прес-служба ІФНМУ.

Міжнародний молодіжний рух лідерів AIESEC був створений невдовзі після Другої світової війни і його основна мета – мир в усьому світі. Волонтерські стажування, які організовує AIESEC, слугують механізмом, який має об’єднувати людей з різних країн.

"Ми хочемо показати медичному університету, що є можливість волонтерського стажування за кордоном, – розповідає представник AIESEC Софія Надіївська.  Є можливість поїхати в певну країну, зробити в неї свій внесок, вплинути на одну з цілей глобального розвитку ООН. Їх всього є 17, а для медичного університету, думаю, найактуальнішою є третя  здоров’я людей. Проектів цього спрямування є надзвичайно багато".

Лише протягом 2016 року близько 20 людей з Івано-Франківська взяли участь у закордонних волонтерських стажуваннях. Активісти побували у Латвії, Грузії, Чехії, Індонезії, Малайзії, Індії, Туреччині тощо.

За словами активістів, щоб долучитися до міжнародних проектів AIESEC, треба бути повнолітнім, мати закордонний паспорт, розмовляти англійською на середньому рівні та мати бажання працювати в команді та пізнавати нове.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: