fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Проблеми з суглобами та захворювання простати: в Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів війни проводять комплексну реабілітацію. ВІДЕО

Проблеми з суглобами та захворювання простати: в Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів війни проводять комплексну реабілітацію. ВІДЕО

Суспільство 11:45, 11.02, 2017

35 ветеранів перебуває на цей час на реабілітації в Івано-Франківському обласному госпіталі ветеранів війни. Військовикам надають можливість пройти повне обстеження та комплексне лікування і відновлення.

Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни у Коломиї може прийняти 75 пацієнтів. Реабілітація передбачає повноцінне лікування із наступним відновленням – від хірургічних операцій до фізпроцедур та психологічної допомоги, розповідає головний лікар медичного закладу Володимир Федоришин. 

Також у госпіталі надають стоматологічну допомогу та лікують чоловічі хвороби. Серед діагнозів, з якими найчастіше звертаються на реабілітацію як демобілізовані ветерани війни на Сході, так і військові на службі, – захворювання суглобів та проблеми із зубами та простатою. 

"Ті кліматичні умови, перемерзання, недоїдання і та вода, яка є на тій території, очевидно, дуже сильно впливають", – робить висновок головлікар госпіталю.

В госпіталі створюють усі умови, щоб військові змогли якісно відновитися. Щоправда, ще триває ремонт деяких приміщень, необхідне поповнення матеріальної бази, інформує НТК. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: