fbpx

Продюсер "Перкалаби" створив арт-проект "Не приходячи до тями"

Суспільство 19:44, 27.08, 2015

Лідер українського гурту "Перкалаба" Олег Гнатів створив арт-проект "Не приходячи до тями". На всіх фотографіях кремезний чоловік (сам Гнатів) у різних мальовничих і не дуже місцях з широкою географією (Чорногорія, Боснія та Герцеговина, Румунія, українська Верховина) зображує стан повного "ауту" .

Про це пише Cultprostir.

"Це схоже на популярний кілька років тому планкінг, але у "планкінгу" Гнатіва набагато більше сенсу і навіть, не побоюся цього слова, духовності: чоловік на фото уособлює повне, до саморозчинення, єднання з генієм місця, в якому він пережив хімічну ейфорію. І хоча ці фотографії постановочні, в них все – правда: Гнатів широко відомий пристрастю до руйнівних для тіла і звільняючих дух експериментів з різного роду речовинами. У своїх містичних дослідженнях він докопався до пластів, єдиних для Карпат і Ямайки, де з’єднуються в химерний мікс християнство, язичництво і галюциногени, і міг би називатися гуру, якби не його карпатсько-ямайська "попущеність" і абсолютна "непафосність", — пише видання.

Утім, пояснюючи свій фотопроект, Олег Гнатів робить це з пастирськими нотками:

"Людей потрібно провокувати на емоцію – провокуючи, торкаючи їх, ти рятуєш їх від стану зомбі. Емоція – це живе. Ну і, крім того, порятунком для нас у цьому світі є, в тому числі, і самоіронія".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: