fbpx

Професора ІФНМУ визнали судинним хірургом року в Україні

Здоров'я 12:03, 24.04, 2017

У Києві відбувся V з’їзд Асоціації судинних хірургів, флебологів та ангіологів України. У форумі взяли участь більше 300 фахівців із України, Польщі, Латвії, Словаччини, Німеччини, Франції.

Делегацію Івано-Франківського національного медичного університету представляли 11 хірургів, які займаються судинною патологією. Відрадно, що професори Іван Гудз, Олександр Пиптюк, Ростислав Сабадош, Василь Криса не тільки головували на секційних засіданнях, але й представили шість виступів з питань діагностики і лікування захворювань вен та артерій. Відбулось також інтенсивне налагодження контактів із зарубіжними колегами в плані майбутніх стажувань співробітників ІФНМУ у провідних клініках Європи, інформує прес-служба ІФНМУ.

При оцінці Асоціацією роботи судинних спеціалістів за минулий рік у номінації "Судинний хірург року" перемогу отримав професор Іван Гудз.

Провідні спеціалісти України згодом будуть мати можливість знову обговорити актуальні питання діагностики та лікування венозних виразок на міжнародній конференції, яка за ініціативи ІФНМУ пройде 22-24 червня в Яремче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: