fbpx

Прокуратура і ДФС провели обшуки на прикарпатському підприємстві

Суспільство 17:21, 19.10, 2016

Під час обшуку вилучено документи, які підтверджують факт незаконної реалізації виробів з пластмаси та ухилення від сплати податків, електронні носії з інформацією про здійснення господарської діяльності підприємством та здобуті злочинним шляхом понад 100 тисяч гривень.

Обшук в одного із суб’єктів господарювання області, який ухилився від сплати понад 3 млн грн податків, сьогодні проводили працівники прокуратури області спільно зі співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби України, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Як повідомив заступник прокурора області Руслан Вахітов, йдеться про документи фінансово-господарської діяльності підприємства за 2014-2016 роки, податкової та фінансової звітності, в тому числі чорнові записи.

Розслідування розпочато за ст. 212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України. 
Наразі установлено, що службові особи підприємства протягом двох років виготовляли необліковану продукцію, яку в подальшому реалізовували за готівкові кошти без відображення реалізації у бухгалтерському та  податковому обліку, внаслідок чого підприємство ухилилось від сплати податків на загальну суму 3 млн 591 тис. грн.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: