fbpx

Прокуратура повідомила двом прикарпатцям про підозру у наркозлочинах

Суспільство 11:39, 06.09, 2017

Прокуратура Івано-Франківської області повідомила про підозру двом жителям області, яких 4 вересня викрили на вчиненні кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Встановлено, що 26-річний мешканець Івано-Франківська незаконно придбав три фольгових згортки із амфетаміном та сім полімерних пакетів із канабісом, які в подальшому збув. Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник незаконно придбав психотропну речовину амфетамін, яку зберігав та цього дня збув в Івано-Франківську, передає прес-служба обласної прокуратури.

Також 4 вересня був проведений обшук за місцем проживання 27-річного жителя Надвірнянського району, де виявили 160 грам канабісу, який він зберігав для збуту.

Наразі обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Вирішується питання про обрання щодо них міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: