fbpx

Пропала студентка ПНУ – поїхала складати випускний іспит і не повернулася. ФОТО

Суспільство 09:45, 24.06, 2017

Одногрупники та рідні розшукують Тетяну Мельничук третій день.

Вчора вранці з проханням допомогти знайти молоду жінку, маму дворічної донечки, студентку ПНУ з Коломиї до спільноти в мережі звернулася її колега.  

"УВАГА!!! ПРОПАЛА ОДНОГРУПНИЦЯ! Мельничук Таня, три дні тому приїхала до Івано-Франківська здавати державний екзамен. Додому дівчина не повернулася (проживає у м. Коломия). Телефон Тані поза зоною. Батьки та маленька донечка у відчаї. ДОПОМОЖІТЬ ЗНАЙТИ ТАНЮ!" – написала Даша Печкіна. 

Пізніше інформацю із проханням допомогти в розшуку поновили:

"В Івано-Франківській області розшукується безвісти зникла 21-річна Мельничук Тетяна Ігорівна, 05.01.1996 р. н., жителька м. Коломия Івано-Франківської області.

Зникла – студентка, яка закінчує 4-й курс Івано-Франківського ПНУ ім. Василя Стефаника Педагогічного інституту.

21.06.2017 року вона втратила зв’язок з рідними, і місце її знаходження невідоме.

Прикмети зниклої: зріст приблизно 165 см, середньої статури, обличчя овальне, волосся каштанове, пряме, довжина – до грудей.

У день зникнення була одягнута святково, а саме вишиванка білого кольору та спідниця".

1

Рідні вважають, що дівчина зникла в Івано-Франківську. 

Поліція підтверджує цей факт. Як повідомили в прес-службі головного управління поліції в Івано-Франківській області, наразі тривають оперативно-розшукові заходи. Родичі Тетяни подали заяву про її зникнення вчора по обіді. На цей час орієнтування на розшук отримали всі оперативники у Франківську та на території області. 

Відомо, що дівчина успішно склала державний іспит і пішла з одногрупниками відствяткувати. Подальші події встановлюються. Поліцейські мають підозру, що дівчину могли бачити з чоловіками східної зовнішності. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: