fbpx

Прикарпатець перерахував шахраям 200 тисяч гривень за "виграний" автомобіль

Суспільство 14:52, 10.03, 2017

22-річний мешканець Богородчанського району отримав sms-повідомлення про виграш автомобіля і впродовж двох місяців перерахував шахраям 200 тисяч гривень.

Повідомлення про нечувану удачу – виграш автомобіля – отримав вже не один житель Прикарпаття. Не пересвідчившись в достовірності акції, громадяни поспішають пересилати гроші і в результаті поповнюють список жертв шахраїв.

На початку цього року одне із таких смс-повідомлень про шалений виграш отримав 22-річний мешканець Богородчанського району. Усі подробиці чоловікові запропонували дізнатись на сайті компанії. В удачу потерпілий повірив одразу. Зателефонував до представника акції та дізнався, що його особисті дані та номер телефону є в списку клієнтів. Але щоб отримати довгоочікуваний виграш, йому сказали, що він має заплатити податок з виграшу, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Потерпілий, впродовж двох місяців перерахував на вказаний рахунок компанії 200 тисяч гривень та став чекати повідомлення, все ще не підозрюючи, що вже став жертвою шахрайства. Омріяного автомобіля так і не дочекався, а гроші – пропали. Після чого ошуканий громадянин звернувся за допомогою до правоохоронців.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: