fbpx

На автотрасі біля Делятина авто влетіло в яму і залишилося без двох коліс. ФОТОФАКТ

Суспільство 16:05, 20.02, 2017

На дорозі державного значення автомобіль з пасажирами влетів у гостру яму. Люди не постраждали.

Пробиті шини і загнуті диски через удар, коли авто двома колесами одразу потрапило в гостру яму на автотрасі поблизу Делятина, – про цей випадок у мережі розповіла журналістка з Коломиї Марина Максимів. 

"Водії, будьте обережні! Це був би чудовий день, якщо б сніг не зійшов разом з асфальтом. Делятин, вечір, дорога державного значення, швидкість не більш як 50… і тут… БаБАХ! Це був такий удар, що ми добряче налякалися, аж магнітофон вилетів. Гострезна яма! Довелося попрощатися із двома колесами. Величезне "спасибі" дорожникам! Шановні, прекрасна робота! Хто із вас хоче компенсувати витрати?" – висловила обурення в мережі водій авто. 

На допис відреагував голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак. 

"І не тільки в Делятині дорога в ямах. Поки що дуже мало доріг в області відремонтовано – не більше 10 відсотків. Там, де відремонтовано, як від Івано-Франківська до межі з Львівською областю, Чернівецькою областю, від Стопчатова через Косів до Верхнього Ясенова, – там, незважаючи на складні погодні умови, дороги збереглися у доброму стані.

У Делятині дорогу не ремонтували вже добрий десяток років, як і в Яремче, Білих і Чорних Ославах, Ланчині та інших селах Надвірнянщини.

Минулого року розпочали ремонт від межі із Закарпаттям і нижнім шаром та регенерацію основи дорожнього одягу дійшли до Татарова. В цьому році маємо за мету відремонтувати далі через Микуличин, Яремче, Делятині і аж до Івано-Франківська. Також завершимо ремонт дороги у Ворохті", – пояснив ситуацію головний дорожник Прикарпаття.

Минулого року відремонтували об'їзну Надвірноі і від Татарова через Яблуницю до межі з Закарпатською областю. Це були найзруйнованіші ділянки цієї дороги, додав Буджак. Ремонт продовжиться з настанням необхідних погодних умов, запевнив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: