fbpx

Прикарпатець облив фарбою вчительку – сплутав зі своєю нареченою. Три місяці арешту

Суспільство 16:39, 05.08, 2017

Днями Долинський районний суд виніс вирок у справі чоловіка, який облив фарбою вчительку, яка йшла на роботу, сплутавши її зі своєю нареченою.

У матеріалах судової справи йдеться, що 3 травня 2017 року обвинувачений поблизу будинку №19 на Проспекті Незалежності у Долині вилив банку фіолетової фарби на потерпілу, яка була у громадському місці. Також при затриманні поліцейські знайшли в обвинуваченого ніж-кастет.

У суді чоловік визнав провину і розповів, що того дня вранці йшов до будинку своєї майбутньої дружини. З собою мав банку фарби, яку планував вилити на наречену, бо напередодні вони посварилися. Підійшовши до будинку, побачив потерпілу. Жінка була дуже схожа на його наречену і вдягнена так само. Він підбіг та облив її фарбою. Пізніше побачив, що це не його майбутня дружина.

Пояснив, що кастет, який у нього вилучили поліцейські, знайшов того дня поблизу міського озера.

З цивільним позовом потерпілої – 50 тисяч гривень моральної шкоди – чоловік погодився і просив суворо його не карати.

Потерпіла у суді сказала, що працює вчителькою і того дня йшла на роботу, коли до неї почав бігти обвинувачений, вона намагалася втекти, але спіткнулася і відчула, як на неї щось ллється. Жінка боялася, що це кислота, ховала обличчя та сильно кричала.

Суд визнав чоловіка винним у хуліганстві та носінні холодної зброї та призначив 3 місяці арешту. Також він має сплатити 50 тисяч гривень моральної шкоди потерпілій та 1855 гривень за проведення експертиз. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: