fbpx

Прикарпатка хотіла купити через інтернет міні-трактор і позбулася 30 000 гривень

Суспільство 16:28, 23.08, 2016

45-річна жителька Богородчанського району за покупку міні-трактора марки MAHINDRA-354 на рахунок шахрайці, яка представилась представником фірми, перерахувала кошти в сумі 30 тисяч гривень.

Замовнику обіцяли доставити товар за місцем проживання, однак до цього часу міні-трактор не доставили та грошей не повернули, повідомили в секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

А 47-річна жителька Рогатинського району потрапила у тенета телефонних шахраїв. Невідома особа шахрайським способом, представившись працівником банківської установи, отримала від неї відомості банківської картки та заволоділа грошовими коштами в сумі 900 гривень.

Ще однією із жертв шахраїв стала 33-річна жителька Снятинського району. Вчора жінка на вулиці райцентру, неподалік банкуобмінюючи 600 Євро у невідомого чоловіка, позбулася 13 тисяч гривень – через шахрайські дії останнього.

Також до Калуського відділу поліції звернулася 19-річна калушанка, яка повідомила, що невідома особа заволоділа її коштами у сумі 720 гривень, які вона перерахувала за покупку через мережу Інтернет за взуття та одяг. Гроші потерпіла переказала через банк, а замовлення так і не отримала.

За вказаними фактами поліція проводить перевірку та встановлює осіб, причетних до вчинення шахрайських дій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: