fbpx

Прикарпатка видурила в пенсіонера телефон та зняла гроші з його банківської картки

Суспільство 12:59, 30.05, 2017

До поліції звернувся потерпілий, 61-річний мешканець одного із сіл району, який вказав, що знайома йому з вигляду жінка видурила в нього мобільний телефон, після чого, отримавши інформацію на телефон через додаток "Приват-24", зняла кошти з банківського рахунку в сумі понад 12 тисяч гривень.

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 46-річна жителька райцентру, інформує сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці з’ясували, що знайома потерпілого, яку він підвозив на автомобілі, попросила в нього мобільний телефон нібито зателефонувати, на що чоловік погодився. Коли телефон опинився в її руках, вона вийшла з машини та, розмовляючи, пішла, не повернувши його. Через декілька днів зловмисниця з телефона потерпілого зателефонувала на "гарячу лінію" до представників банку та, представившись дружиною потерпілого, випитала реквізити його банківської карточки, з якої через додаток "Приват-24" у кілька прийомів перерахувала грошові кошти в сумі 12 тисяч 100 гривень на банківську карточку свого сина.

У скоєному зловмисниця зізналася та розповіла, що всі гроші витратила на власні потреби. Наразі їй оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: