fbpx

Прикарпатська команда юних інспекторів руху увійшла до десятки кращих в Україні

Суспільство 06:53, 16.09, 2016

Ювілейний – 40-ий зліт "юнірівців" цьогоріч проходив у рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!" в Українському дитячому центрі "Молода гвардія" в Одесі.

Прикарпаття на цих змаганнях представляла команда "Права" Рогатинської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст. №1 із поглибленим вивченням іноземної мови.  Її учасники упродовж тижня демонстрували свої уміння та знання у конкурсах "Велоестафета", "Юний регулювальник", "Агітаційно-пропагандистський виступ команди", "Теоретичні знання Правил дорожнього руху", "Медична допомога" та у мистецтві створення соціальної реклами на тему безпеки дорожнього руху, передає Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.  

Боротьба за звання найкращих була напруженою і запеклою. Набравши у підсумку 119,65 балів із максимально можливих 138, прикарпатська команда посіла 10-те місце. Діти сприйняли такий результат як стимул до подальшого удосконалення. Як зауважила керівник команди – заступник директора школи Оксана Панчишин, відтепер вони планують готуватися до наступних таких змагань, враховуючи власні промахи та позитивний досвід інших конкурсантів.

За участь у змаганнях його організатори вручили дітям дипломи та призи. Найважливішим є визнання зусиль школярів у пропаганді безпечної поведінки на дорозі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: