fbpx

Прикарпатська співачка Світлана Весна виступить у Лондоні з Оксаною Караванською

Суспільство 11:22, 15.02, 2017

Показ колекції всесвітньо відомої української модельєрки Оксани Караванської у Лондоні та Манчестері і виступ Світлани Весни є частиною благодійного туру на допомогу онкохворим дітям України.

Про виступ творчого тандему у Великобританії повідомила заслужена артистка України, співачка з Богородчанщини Світлана Весна.

"Дорогі мої українці у Великобританії! Маю нагоду поділитися з Вами радісною звісткою. Вже зовсім скоро матиму змогу зустрітися з вами і співати для вас! Буду щаслива, якщо, хоч подумки, ви полинете в край своїх батьків і своєї родини. 

Вірю, що любов до України нас об'єднує, адже душа України живе в її людях. Я запрошую всіх українців і друзів України єднатися за спільним столом 25 лютого в Лондоні, а 26 лютого в Манчестері. Адже ми – єдині і Україна у нас одна!" – написала співачка у мережі. 

Світлана Весна виступить у Лондоні та Манчестері разом із відомою українською дизайнеркою Оксаною Караванською. Та влаштує дефіле і запропонує свою колекцію на розпродаж з 20% знижкою. Також під час зустрічі-концерту вібудеться презентація українських журналів. Акція влаштована передовсім для української діаспори у Великобританії, організатори мають на меті зібрати кошти для адресної допомоги на лікування онкохворих дітей в Україні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: