fbpx

Прикарпатська співачка Khaschevska презентувала дебютний міні-альбом

Культура 13:47, 12.12, 2016

Талановита прикарпатська співачка Юлія Хащевська презентувала дебютний міні-альбом "Плащ кольору неба".

Робота над альбомом тривала близько року. До нього увійшло 5 надліричних треків українською мовою на власні слова та музику виконавиці, пише Фіртка.

Продакшн та аранжування матеріалу: Lala Music. Наразі EP доступний для вільного прослуховування у режимі онлайн або ж завантаження до ваших мобільних девайсів, посилання на яке ви можете знайти на сторінках формації в Інтернеті.

Назва музичного проекту походить від прізвища його фронтвумен – молодої івано-франківської співачки Юлії Хащевської. "Плащ кольору неба", до речі, став для неї дебютним EP-релізом та справжнім підсумком усього останнього року творчих робіт.

"Можна сказати, що цей міні-альбом надліричний, відвертий і по-жіночому чуттєвий. "Плащ кольору неба" було створено не як спосіб демонстрації певної ідеї, не з метою донести якусь значущу новизну до слухача, ні. Це скоріше збірка емоцій, почуттів і певних образів, які було би важко передати звичайними розповідями", – прокоментувала для Нотаток новинку Юлія.

За словами засновниці проекту Khaschevska, у майбутньому вона планує ще багато україномовних і не тільки релізів, цікавих експериментів та співпраць з творцями неординарної танцювальної музики. 

Юлія зізнається, що, можливо, незабаром світ почує ще декілька синглів у стилі "Плаща", однак у майбутньому виконавиця планує творчо експериментувати зі звучанням, стилями, створити кілька музичних тандемів та спробувати себе як продюсер.

Співтворцями та співпродюсерами альбому стали Євгеній Чичановський (нетипові ідеї звучання, аранжування) та Олег Пономарьов (запис, зведення, мастеринг).

До речі, дівчина є вокалісткою кавер-гурту "FRANKO band" та сонграйтер компанії LALA music.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: