fbpx

"Прикарпатське Різдво" визначило команди, які поборються у фіналі. ФОТО

Спорт 11:05, 11.01, 2017

Вчора, у другий день проведення VI традиційного футбольного турніру "Прикарпатське Різдво", визначились усі команди, що змагатимуться за головні призи.

В найстаршій віковій групі, серед команд 2004 р. н., перемогу здобули: ФК "Львів" І, ДЮФК "Ніка-05" І, ДЮФК "Юніор" І та СДЮСШОР "Прикарпаття" І. Саме ці команди склали півфінальні пари, за результатами яких визначились фіналісти турніру, пише Репортер.

Так, ДЮФК "Ніка-05" І з мінімальним рахунком 1:0 переграли ФК "Львів" І, а вихованці СДЮСШОР "Прикарпаття" І були сильнішими у матчі із земляками із ДЮФК "Юніор" І – 2:0. Отож у фіналі, що відбудеться завтра, 11 січня, о 12:30 в манежі коледжу фізичного виховання зустрінуться дві івано-франківські команди СДЮСШОР "Прикарпаття" І (тренер А. Редушко) та ДЮФК "Нка-05" І (тренер Б. Шпитрка). В матчі за третє місце, що розпочнеться о 12.00, команда ДЮФК "Юніор" І (тренер О. Вікарюк) зіграє з однолітками із ФК "Львів" І.

Серед команд 2005 р. н. у фіналі зіграють також дві івано-франківські команди: НФК "Ураган" та ДЮФК "Ніка-05" І (початок матчу об 11.30), а в матчі за третє місце змагатимуться ДЮФК "Юніор" І та калуський "Ігровик" (початок матчу об 11.00).

У фіналі вікової категорії 2006 р. н. зустрінуться чернівецька "Буковина" та ФК "Львів" (початок о 10.30). Команди АФ "Скала" Моршин та ДЮФК "Юніор" І сперечатимуться за третє місце в наймолодшій віковій категорії, що представлена на поточному турнірі.

Всі фінальні матчі та матчі за третє місце відбудуться в манежі коледжу фізичного виховання.

По завершенню фінальних матчів відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів VI традиційного футбольного турніру "Прикарпатське Різдво" – 2017 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: