fbpx

Прикарпатські аграрії зустрілися з білоруськими колегами

Суспільство 14:41, 08.11, 2016

В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті відбулася зустріч виконуючого обов'язки директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Івана Андріїшина з делегацією з Республіки Білорусь, учасниками проекту "Розширення економічних можливостей в сільській Білорусі".

Зустріч відбулася для ознайомлення учасників білоруської делегації з успішними моделями і проектами економічного розвитку сільських територій нашої області, сприяння розвитку підприємництва та самозайнятості сільського населення, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Іван Андріїшин ознайомив білорусів із станом розвитку агропромислового комплексу області, участю сільськогосподарських підприємств, фермерів у міжнародних проектах та завданнями, які стоять перед аграріями на найближчі роки.

Представники білоруської делегації розповіли про розвиток сільського господарства та розвиток сільських територій своєї держави.

У результаті діалогу досягнуто домовленості про продовження співпраці в галузі сільського господарства між аграріями Прикарпаття та партнерами Республіки Білорусь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: