fbpx

Прикарпатські енергетики не вимикатимуть світло у боржників-субсидентів

Суспільство 16:36, 14.06, 2017

В АТ "Прикарпаттяобленерго" стурбовані ситуацією, яка склалася з нарахуванням субсидій.

Зокрема, непокоїть той факт, що за травень Управління праці та соціального захисту населення в Івано-Франківській області не провело нарахування по субсидіях, призначених для погашення вартості спожитої електроенергії. А це означає, що субсиденти області у червні місяці отримають рахунки без нарахування субсидій. У компанії розуміють, що ця ситуація безпосередньо торкнеться сімейного бюджету кожного субсидента, що у свою чергу може призвести до несвоєчасного розрахунку з їхнього боку за спожиту електроенергію. Як наслідок, це може негативно вплинути на фінансову діяльність компанії, зокрема похитнути стабільність процесу розрахунків з оптовим ринком за куповану електроенергію, повідомили у прес-службі обленерго.

"Виходить, що заручниками ситуації з ненарахуванням субсидій є субсиденти та енергокомпанія. Зважаючи на нетипову ситуацію, енергетики звернулися з відповідним листом до Департаменту соціальної політики в області з проханням прояснити цей факт, проінформувати про причини виникнення даної ситуації, а також терміну та порядку їх усунення", – йдеться в повідомленні.

Як тільки будуть відповідні роз’яснення, енергетики проінформують про них своїх споживачів, а наразі заспокоюють усіх субсидентів,  розуміючи ситуацію, у якій вони опинилися, вимкнень боржників-субсидентів у червні місяці не планують. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: