fbpx

Прикарпатські енергетики пропонують застрахуватися і не платити за світло у разі хвороби

Суспільство 12:37, 15.02, 2017

Компанії "Прикарпаттяобленерго" та "АХА Страхування" запропонували мешканцям Івано-Франківської області два спільних продукти – договори страхування "Енергія" та "Електрика".

Вже з грудня 2016 року жителі області можуть скористатися додатковим захистом й не турбуватися про сплату рахунків за електроенергію у разі погіршення стану здоров’я та за чий кошт буде відремонтовано чи замінено несправне електрообладнання у разі його пошкодження, інформує прес-служба "Прикарпаттяобленерго".

Якщо власник базового договору "Енергія" раптово захворіє та потрапить у лікарню, він може не турбуватися за свої рахунки за електроенергію, адже їх сплатить АХА, перерахувавши гроші на особовий рахунок споживача, відкритий у "Прикарпаттяобленерго". Вартість такого договору страхування становить лише від 7 грн на місяць.

Власник розширеного полісу "Електрика" отримає додатково відшкодування витрат у разі пошкодження або знищення електрообладнання (електролічильник, засоби комутації та захисту (ввідні комутаційні пристрої), елементи виконання вводу в будівлю (ввідний кабель, КДЕ)). Вартість страхового покриття за програмою "Електрика" становить від 14 грн на місяць.

"Враховуючи збільшення вартості комунальних послуг, ми сфокусувалися на оплаті рахунків клієнта за електроенергію в разі хвороби. Адже від неї не застрахований ніхто, а додаткові медичні витрати часто забирають значну частину заощаджень українців. Другий обраний напрям – електрообладнання, яке вийшло з ладу, адже ми бачимо зростаючий попит у населення на послуги з його ремонту",  поділився комерційний директор "Прикарпаттяобленерго" Олег Дацко.

Пропозиція вже доступна клієнтам "Прикарпаттяобленерго" в їх персональному кабінеті на сайті за посиланням www.my.oe.if.ua

У разі настання страхової події все, що потрібно буде зробити власнику поліса, – це зателефонувати в "АХА Страхування". Всі інші турботи страхова компанія разом з "Прикарпаттяобленерго" візьмуть на себе.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: