fbpx

Прикарпатські оперативники повернулись із зони АТО. ФОТО

Суспільство 20:14, 17.03, 2017

17 березня четверо працівників кримінального блоку обласної поліції повернулись зі службового відрядження із Сходу України.

Сьогодні співробітники оперативних служб Івано-Франківської області повернулись із зони проведення антитерористичної операції. Впродовж трьох місяців вони виконували оперативні завдання на теренах Луганської області. Про це повідомив керівник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов у соцмережі

Зокрема, оперативники на Сході розшукували злочинців на звільнених територіях, допомагали працівникам місцевих відділів-відділень поліції виконувати оперативні завдання.

Зустрічав прибулих заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Ігор Бабюк, колеги та друзі. Ігор Бабюк подякував підлеглим за службу, відзначив професійний рівень та витримку хлопців, адже відрядження було нелегким і тривало практично весь зимовий період, та оголосив про кількаденну відпустку.

Відповідно до наказу начальника ГУНП в області за особисту мужність, вірність Присязі та належне виконання службових обов’язків оперативників нагородили грамотами та грошовою винагородою.
Керівник групи подякував керівництву та колегам за підтримку та дружню допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: