fbpx

Прикарпатські поліцейські затримали 23-річного шахрая

Суспільство 15:28, 09.06, 2016

​До Тисменицького відділу поліції звернувся 46-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що його знайомий шахрайським способом заволодів автозапчастинами до автомобіля марки "Део Ланос". Чим завдав йому матеріальної шкоди близько 4500 гривень.

Зі слів потерпілого стало відомо, що понад місяць тому на договірних умовах він дав своєму знайомому автозапчастини до автомобіля марки "Део Ланос" з умовою, що той розрахується пізніше. Проте "покупець" не повернув борг. Більше того, пояснює заявник, той спочатку уникав зустрічі, а відтак і взагалі не відповідав на дзвінки. В результаті потерпілий звернувся за допомогою до поліції, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили місце перебування боржника та з'ясували, що 23-річний молодик, мешканець Городенки, уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайських дій.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, яке карається штрафом або обмеженням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: