fbpx

Як знешкодили підривників залізниці: на Прикарпатті завершили навчання з протидії тероризму. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 19:41, 26.05, 2017

Навчання силовиків трьох відомств відбулися успішно. Представники Антитерористичного центру при Службі безпеки України зазначили, що силові структури в області готові до схожих викликів можливих терористичних актів у нинішніх умовах.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник ГУ поліції в області Віктор Шкутов.

Згідно з попередньо затвердженим планом 24-26 травня в Івано-Франківську відбулися тактико-спеціальні навчання з елементами контрдиверсійної боротьби.

В Івано-Франківську близько 500 працівників Служби безпеки, Нацполіції, рятувальної служби, військових, медиків та представників органів місцевого самоврядування тренувалися запобігати терористичним актам, повідомляє "5 канал".

Фінальною операцію антитерористичних навчань стало знешкодження умовних диверсійних груп, які проникли на територію міста. Вони мали здійснити підриви на об'єктах інфраструктури. Зокрема – на залізничному мосту.

 

Втім, оперативники порушників знешкодили, повідомив помічник начальника СБУ в області з координації антитерористичної діяльності Володимир Втерковський.

У підсумку навчань усім службам правоохоронних відомств та влади висловили вдячність за професійність дій, а громадськості за розуміння та сприяння діям правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: