fbpx

Прикарпатські правоохоронці затримали трьох наркоторговців. ФОТО

Суспільство 15:59, 05.09, 2017

Поліція затримала трьох осіб 25-27-річного віку, жителів області, які впродовж тривалого періоду займались вирощуванням, виготовленням та розповсюдженням наркотичних речовин.

Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов повідомив про це на своїй сторінці у Фейсбук.

Наркоторговців затримали під час збуту марихуани. Під час проведення обшуків за місцем проживання у затриманих виявлено та вилучено 28 тисяч гривень, рослини селекційної коноплі, понад 100 поліетиленових пакетиків із вмістом марихуани та розфасованої у склянні банки, а також 60 мл ацетильованого опію.

Зловмисники раніше притягались до кримінальної відповідальності та були судимі за скоєння крадіжок.

Вилучене направлено для проведення експертизи. Усі троє затримані в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: