fbpx

Прикарпатські рятувальники двічі піднімалися в гори до туристів, яким була потрібна медична допомога

Суспільство 10:20, 27.06, 2016

Нещасний випадок стався під час сходження на Говерлу. А на Смотричі стало зле одному з учасників групи, яка підкорювала вершину.

Вчора, 26 червня, черговим рятувальникам Яремче надійшло повідомлення, що в районі гори Говерла під час спуску з вершини гори отримала травму лівої ноги (перелом зі зміщенням) 39-річна жителька Київської області. Киянка з сім’єю здійснювала сходження на Говерлу.

О 17.53 на місце виїхали рятувальники Ворохтянського відділку УДСНС в області. О 20.25 с травмовану туристку знесли на носилках до навчально-спортивної бази "Заросляк". Звідти жінку автомобілем доправили в Яремчанську лікарню.

О 18.10 на телефон чергового гірських рятувальників надійшло ще одне пповіомлення із проханням про допомогу. У селі Дземброня при сходженні з гору Смотрич у складі групи 48 туристів одному із них, 35-річному чоловікові, стало погано (тошнота, рвота).

Рятувальники Верховинського пошуково-рятувального відділення виїхали на місце виклику і о 20.00 звели туриста до підніжжя гори та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: