fbpx

Прикарпатські рятувальники знайшли заблукалих туристів

Суспільство 12:01, 03.12, 2016

2 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на горі Говерла біля смт. Ворохта Яремчанської міської ради заблукали два туристи.

О 17.55 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт виїхали рятувальники Ворохтянського ПРВ ГПРЧ АРЗ СП. О 20.15 год. гірські рятувальники знайшли двох заблукалих туристів на довгому маршруті на кордоні між Івано-Франківською та Закарпатською областями, їх стан задовільний.

В ході проведення пошуково-рятувальних робіт вдалось з’ясувати, що ці туристи приїхали на автобусі на СБ "Заросляк" в складі групи з Київської області та м. Київ (всього 30 осіб). Тимчасово проживають в садибі "Керамич" в смт. Ворохта. І за їхньою інформацією, до автобуса не повернулося ще 4 туристи. О 22.13 год. рятувальники знайшли ще 3 туристів в районі короткого маршруту. Їх стан задовільний.

О 22.40 год. для надання допомоги в проведенні пошуково-рятувальних робіт залучено ГПРВ с. Лазещина АРЗ СП УДСНС в Закарпатській області (4 чол., 1 тех.). 03.12.2016 о 01.00 год. рятувальники ГПРВ с. Лазещина знайшли заблукалого туриста на полонині Гропа. Його стан задовільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: