fbpx

Прикарпатські волонтери придбали у Німеччині 60 матраців для вояків УДА. ФОТО

Суспільство 09:54, 13.06, 2017

Днями волонтери Прикарпаття в черговий раз зібрали та відправили допомогу для бійців Української Добровольчої Армії.

Нещодавно від українців Німеччини до Галича привезли 60 матраців для вояків УДА. Організував збір коштів, придбав та перевіз матраци з Німеччини власним транспортом пан Віктор Король з Тлумача.

Матраци, а також продукти харчування та різні корисні речі, зібрані за кілька днів до відправки, уже доїхали до місця призначення. Добровольці передають слова вдячності всім, хто долучився до допомоги.

"Хочемо подякувати усім, хто допоміг, адже тепер наші хлопці зможуть нормально відпочивати після важкої праці. Також дякуємо за різні смаколики та корисні речі, які небайдужі люди приносять у наш штаб, щоб передати добровольцям в зону бойових дій. Ваша допомога дуже важлива!" – наголосила волонтер Наталія Медвідь.

За її словами, через тиждень знову буде їхати машина на Схід, тому усі охочі можуть заносити їжу та речі для бійців Української Добровольчої Армії за адресою: м. Івано-Франківськ, площа Ринок, 14 (3-й поверх). Попередньо телефонуйте за номерами волонтерської служби: 098 597 30 04, 097 999 28 48.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: