fbpx

Прикарпатського кінолога відзначили за професійність

Суспільство 16:52, 30.12, 2015

З 2012 року в Житомирське училище професійної підготовки працівників міліції періодично відряджався як викладач-кінолог заступник начальника Івано-Франківського кінологічного центру Руслан Третяк, який допомагав готувати кінологів зі службовими собаками територіальних органів МВС для пошуку вибухівки та вогнепальної зброї.

У подячному листі, адресованому керівнику прикарпатської поліції Віктору Шкутову, вказано, що навчання для працівників-кінологів за участю Руслана Антоновича Третяка були проведені на високому організаційному та професійному рівні, а також заняття із дресирування службових собак. Працівники-кінологи отримали потрібні знання для подальшого застосування їх у службовій діяльності за місцем служби у територіальних кінологічних підрозділах. Адже, зважаючи на нинішній стан злочинності у регіонах, ця спеціальність є дуже затребувана і актуальна.
За високоморальні людські якості, педагогічні здібності та високий рівень викладацької справи, з урахуванням вагомого досвіду роботи, Руслану Третяку висловили щиру подяку та зазначили, що зараз мало фахівців такого рівня з практичним досвідом роботи, набутих знань, умінь і навичок, яких можна і потрібно залучати до начального процесу з підготовки як фахівців цього напрямку роботи, так і службових собак для пошуку вибухонебезпечних предметів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: