fbpx

Прикарпатських активістів запрошують до участі у Всеукраїнській молодіжній школі з прав людини

Суспільство 23:56, 13.06, 2016

Всеукраїнська школа прав людини для молодих активістів ось уже 12 років поспіль щоліта відчиняє двері для молоді України. Цьогоріч активісти від 18 до 28 років мають нагоду розширити свої знання щодо прав людини, познайомитись з кращими практиками правозахисної діяльності, поспілкуватися з однодумцями зі всієї України, а також міжнародними експертами.

Навчання проходитиме у форматі інтерактивних лекцій від кращих викладачів, міститиме велику кількість практичної роботи з використанням нестандартних методик, майстер-класів, знайомства з інноваційними практиками, дискусійних груп та багато іншого. 

Протягом 8 днів учасники підвищать обізнаність про права людини та механізми їх захисту, умітимуть помічати права людини та їх порушення у повсякденному житті, підвищать своє розуміння толерантності та дискримінації, навчаться планувати ефективну діяльність у сфері прав людини.

Для випускників Школи передбачена довгострокова програма особистісного та професійного росту, ресурсної підтримки.

Матеріальні витрати для учасників на проїзд, проживання, харчування повністю покриваються організаторами. Школа проходитиме з 8 по 15 серпня в Освітньому домі прав людини в Чернігові. Кінцевий термін подання заявок 30 червня 2016 року. Результати відбору буде оголошено до 15 липня 2016 року. Наявність рекомендацій від громадських організацій даватиме перевагу.

Деталі щодо заповнення анкети можна знайти на сайті http://bit.ly/1ZJhhL8

Консультаційна допомога за адресою rozumiemopravaludyny@gmail.com

Школа організовується Українською Гельсінською спілкою з прав людини спільно з Всеукраїнською освітньою програмою "Розуміємо права людини" за фінансової підтримки програми USAID "Права людини у дії".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: