fbpx

Прикарпатських спецпризначенців Нацгвардії нагородили почесними грамотами

Суспільство 21:18, 25.08, 2016

З нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України за особисту мужність і героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність бойовій присязі бійців – учасників АТО окремого загону спеціального призначення нагородили почесними грамотами голови обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Від імені голови ОДА Олега Гончарука нагороди спецпризначенцям вручив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул.

Посадовець привітав їх зі Святом Незалежності та побажав особовому складу професійного зростання, незламності духу та віри в перемогу.

"У цей нелегкий для українського народу час російської агресії ви проявили високу бойову майстерність у боротьбі за відновлення територіальної цілісності нашої держави, – наголосив Валерій Крецул. – Переконаний, що ви й надалі з честю та гідністю захищатимете нашу незалежність та будете прикладом для майбутніх поколінь".

Варто додати, що бійці окремого загону з перших днів проведення Антитерористичної операції беруть участь у активній фазі бойових дій та визволенні міст і стратегічно важливих об’єктів від окупантів. Завдяки їхньому професіоналізму свого часу вдалося звільнити міста Слов’янськ, Краматорськ, Вуглегірськ, Дебальцеве. А відмінна фізична підготовка дала змогу зберегти їхні життя.

Принагідно зазначимо, що одинадцять бійців загону нагороджено орденами "За мужність", близько сорока – високими державними нагородами.      

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: