fbpx

Прикарпатським аграріям пропонують ознайомитися з сільським господарством США

Суспільство 15:27, 31.03, 2016

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес-стажування для фахівців з України за напрямом "Інновації та ефективність в агробізнесі". Термін стажування у США розпочнеться з 13 серпня та триватиме до 3 вересня.

Анкети на конкурс щодо участі у Програмі стажування приймаються до 29 квітня 2016 року,  інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Участь у програмі зможуть взяти працівники агрохолдингів, агроасоціацій, фермерських господарств, племінних господарств, компанії, що спеціалізуються на продажі матеріалів і устаткування сільськогосподарського призначення, виробники продуктів харчування, що мають власні фермерські господарства, та виробники насіння і добрив.
У програмі будуть брати участь компанії з України, Азербайджану, Молдови, Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану і Туркменістану.

Вимоги до кандидатів:

–      від 3 років досвіду на керівній посаді;

–      керівна посада у своїй компанії;

–      володіння англійською мовою не є обов’язковим.

Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі буде проводити Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: Програма САБІТ покриває учасникам витрати, пов’язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчання, послуги перекладачів у робочі години; медичне страхування на випадок непередбаченої необхідності та 400 доларів США на весь період стажування.

Мета програми: надати учасникам можливість ознайомитись з аграрною галуззю США, її регулюванням, встановити контакти для подальшої ділової співпраці, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, а також отримати знання про ринкові бізнес-моделі.

Приблизна програма стажування: групове тритижневе стажування почнеться з тижня теоретичних занять, до яких можуть входити семінари з нормативів, законодавства, стандартів, сертифікації, розроблення бізнес-планів, міжкультурних комунікацій та перемовин, а також управління бізнесом і асоціаціями. Далі відбудуться візити в компанії, які працюють в різноманітних сферах агробізнесу, та зустрічі з галузевими асоціаціями. Під час програми будуть розглянуті такі теми, як: агрохімікати, рослинництво, переробка, маркетинг та дистрибуція продукції, постачання насіння, а також обладнання для сільського господарства.

Документи на конкурс:

1.  Анкета з фотографією, заповнена російською і англійською мовами;

2.  Копія першої сторінки закордонного паспорта;

3.  Лист-рекомендація (обов’язковий переклад англійською мовою).

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov, бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку.

Анкета розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі "РГДА", підрозділ "Документи", пункт 11, за гіперпосиланням: http://glavrada.org/files/aie-app-2016.doc.

Всі додаткові питання щодо Програми, документів, вимог до участі тощо спрямовувати до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами:

E-mail: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov

Тел.: + 38 044 521 5222

Мобільний: + 38 095 274 0215

Факс: + 38 044 521 5430.

Заповнені Анкети, оформлені виключно відповідно до вимог Інструкції з заповнення, яка міститься в Анкеті, надсилати за вказаними координатами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: