fbpx

Прикарпатський нардеп Шкварилюк скаржиться на зарплату

Політика 22:16, 26.01, 2017

У Франківську сьогодні, 26 січня, обговорили проблеми питання бюджетного забезпечення громад.

Народний депутат України Володимир Шкварилюк запевняє: добре те, що виросла мінімальна зарплата, пише "Галицький кореспондент".

В той же час констатує: "Так, підвищення мінімальної зарплати – це додаткове навантаження на приватних підприємців. Від цього трохи пищить бізнес".

"Може, я не самий бідний, але я хочу гідну зарплату. Всі говорять, що депутатам підняли зарплату, але я маю їздити до Києва і назад. В мене вдома жінка і четверо дітей, – скаржиться нардеп. – Всі повинні отримувати гідну зарплату. Я дивуюсь народним депутатам, які відмовляються від зарплати. А ти чого туди пішов? Ти маєш відмовитись від бізнесу, а не від зарплати. Мене недоторканість не цікавить. Те, що я файно виглядаю, не значить, що я краду з державного бюджету", – ділиться Шкварилюк.

Люди мають отримувати гідну заробітну плату, переконаний голова бюджетної комісії Івано-Франківської облради Микола Палійчук. Втім, він засуджує "перекос" у нарахуванні зарплат.

"Голова НАБУ отримує 250 тисяч гривень у місяць. В той час генеральний прокурор отримує зарплату у 50 тисяч. Чим НАБУ крутіше за прокуратуру?" – обурюється депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: