fbpx

Прикарпатський нардеп зібрався у президенти, бо побачив знамення

Політика 22:14, 24.12, 2016

Народний депутат з Коломиї Юрій Тимошенко зібрався балотуватися у президенти та просить виборців скинутися йому на заставу.

Про намір балотуватися на наступних президентських виборах Юрій Тимошенко написав у Фейсбуці.

Нардеп розповів, що недавно до нього на прийом завітала делегація старійшин-ветеранів, які запитали:

"А кого нам підтримувати на майбутніх чергових президентських виборах?"… І я розгубився… Не знайшов, що сказати, і чомусь попросив, щоб тиждень-два почекали – потім скажу. Але й за два тижні, перебравши всіх, кого міг, я не знайшов жодного, за кого міг би поручитись перед іншими…"

Так, він вирішив, що має балотуватися у президенти сам.

"І ось у цій, здавалось би, безвихідній ситуації, дорогі співвітчизники, я усвідомив, що, образно кажучи, "кинути під танк" не маю права нікого, крім себе, бо стати одному проти цілої системи – це надто великий ризик втратити все і одразу, включно з життям…" – міркує нардеп.

Тимошенко також пише, що в його долі було багато пророцтв, знамень і знаків і поки що всі вони збулися. А знаком балотуватися у президенти став серіал "Слуга народу".

"А про депутатство і майбутнє президентство, коли в Україні про таке ще й не думалось, перший знак отримав ще літом 1979 року, а останній – це весь серіал "Слуга народу", бо саме про це я мріяв такі довгі роки свого життя в кожен важкий момент для держави, думаючи чомусь завжди одне і те ж: "Ех, була б моя воля", – пише Юрій Тимошенко.

Він зазначає, що має план дій і програму розвитку України, яку "виношував у своїх мріях понад 27 років".

"Маю також план, як зупинити війну, і, на жаль, так бачу, що це здатен зробити тільки я",  запевняє народний обранець.

Підсумовуючи, Тимошенко опублікував у Фейсбуці номер картки у Приватбанку і просить виборців скинутися на заставу  з кожного не більше ніж по 10 гривень.

"Якщо зібраної суми буде недостатньо, то все до копійки переведу на той благодійний фонд, на який скажете. Буду звітувати регулярно, по мірі поступлення коштів",  запевняє нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: