fbpx

Прикарпатський національний університет відзначив 77-річчя з часу заснування

Суспільство 21:40, 15.05, 2017

В Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника відбулися урочистості з нагоди відзначення 77-річчя з часу заснування та 25-річчя з нагоди отримання статусу університету.

Від імені обласної ради представників ректорату, членів Вченої ради професорсько-викладацького складу та студентів університету привітав перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій, інформує прес-служба облради.

"Сьогодні неможливо уявити нашу область без Прикарпатського національного університету. Розвиток освіти, науки, культури і соціально-економічний розвиток Прикарпаття тісно пов’язані з університетом. Десятки тисяч випускників сьогодні працюють в усіх галузях господарства Івано-Франківщини, – відзначив перший заступник голови облради.  Сподіваюся, що ми будемо добрими партнерами у реалізації спільних проектів на благо нашого краю і університету."

В рамках урочистостей Василь Гладій спільно з заступником голови ОДА Ігорем Пасічняком вручили працівникам університету державні та обласні відзнаки.

Прикарпатський національний університет є класичним університетом і найбільшим вищим навальним закладом на Прикарпатті. В його стінах здобувають освіту понад 15 тисяч студентів, навчаються 334 аспіранти та 26 докторантів. За весь час своєї діяльності університет підготував понад 140 тисяч фахівців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: