fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Прикарпатський університет пропонує місцевим виробникам біотехнології, брендинг, програмне забезпечення і SMM

Прикарпатський університет пропонує місцевим виробникам біотехнології, брендинг, програмне забезпечення і SMM

Економіка 12:48, 19.04, 2016

Науковці Прикарпатського національного університету зустрілися з керівниками місцевих підприємств.

Зустріч відбулася в рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного 2 березня 2016 року між виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та ПНУ. На зустріч прийшли також керівники провідних підприємств міста: ПАТ "Промприлад", Локомотиворемонтного заводу, ТОВ "Тайко Електронікс", ПАТ "Ласощі", Міськмолокозаводу, Івано-Франківського хлібокомбнату та інших. 

"Бізнес і наука є рушіями розвитку. Радий, що є коло людей, які це розуміють і хочуть працювати у цьому напрямку. У нас багато напрацювань та бачень, як це реалізувати. Зрозуміло, що не всі проекти можна реалізувати на Прикарпатті, але є такі, що можна запропонувати і в нас, зокрема у сфері біотехнологій… Ми готові працювати з вами на вигідних паритетних умовах для покращення соціально-економічного клімату Прикарпаття", – звернувся ректор ПНУ Ігор Цепенда до представників бізнесу і влади. 

Заступник міського голови Богдан Білик відзначив, що в Івано-Франківську гостро стоїть проблема з кваліфікованими кадрами. За його словами, ефект від співпраці університету і бізнесу неодмінно дасть віддачу у майбутньому.

Проректор Андрій Загороднюк розповів директорам підприємств про Науковий парк "Прикарпатський університет" і запропонував конкретні напрямки співпраці, які Парк може запропонувати вже сьогодні. Серед них: розробки в галузі біотехнологій, енергозбереження, інформаційних технологіях.

За словами Загороднюка, науковці університету вже готові допомогти місцевим підприємствам з програмним забезпеченням, розробкою веб-сайтів, просуванням у соцмережах (SMM), брендингом і організацією рекламних кампаній. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: